Gi virksomheten din en boost

Fri tøylene og styrk arbeiderne din gjennom læring

Forbedre kommunikasjonen og samarbeidet over hele organisasjonen og se produktiviteten til de ansatte øke – alt med hjelp av LMS365 og Microsoft Teams.

Som bestyrer har du en viktig påvirkning på arbeidskulturen, kunnskapen, samarbeidet, og engasjementet til de ansatte i virksomheten din, noe som direkte påvirker ytelsen til bedriften. Men, å bygge en sterk læring- og samarbeidskultur som promoterer åpent samarbeid om kunnskap blant de ansatte kan være vanskelig uten riktig verktøy.

La arbeidsstyrken din lære uten å gå bort fra Microsoft Teams

Microsoft Teams er en digital plattform som har revolusjonert hvordan firmaer i den digitale alderen fungerer, jobber sammen, og lærer. Verktøyet overfører den fysiske arbeidsplassen over til det digitale, noe som lar deg sømløst integrere dine mest verdifulle verktøy for å skape det beste digitale miljøet for samarbeid.

Ett av de mest verdifulle verktøyene som kan integreres til Microsoft Teams er LMS365 – en moderne, sky-basert læringsplattform for den moderne, digitale arbeidsplassen. LMS365 introdusere eLæring til det vanlige klasserommet, for å trene, styrke og engasjere dine ansatte, alt på den strømlinjebaserte Microsoft Teams plattformen.

Skap en engasjerende læringsopplevelse i Microsoft Teams


LÆR MENS DU JOBBER

Utvid kunnskapen din i ditt daglige miljø

Bedriftsopplæring bør ikke lenger bli sett på som et sluttpunkt, men heller som en kontinuerlig prosess. Gjør læring en integrert del av dine ansattes hverdagslige arbeid – tilgjengelig når som helst, hvor som helst, og på en hvilken som helst enhet.

SAMKJØRT ARBEIDSPLASS

Kommuniser, hjelp, og lær fra hverandre

Brukere kan dele individuelle kurs på en spesifikk tråd, eller legge til trening som faner innen kanalen der alle medlemmer kan samarbeide og hjelpe hverandre gjennom læringsprosessen.

BLANDET LÆRING

Trening på nett og i klasserom på ett sted

Ved å kombinere den direkte samhandlingen innen gruppen – kan LMS365 tilby møter, chatter, og videoer – innen bedriftens trening, samt en fullstendig og fleksibel læringsopplevelse i Microsoft Teams.

Bestill en 1:1 demo

Prøv LMS365 eller la våre eksperter vise deg fordelene.


Gjør deg klar for en digital transformasjon

Tren, styrk, og engasjer dine ansatte med LMS365.


Oppretthold kommunikasjon og styrk dine ansatte

Microsoft Teams tar den fysiske arbeidsplassen med inn i den digitale verden. Og sammen med LMS365, kan ansatte lære, samhandle og hjelpe hverandre gjennom læringsprosessen, noe som lar dem utvikle seg selv og holde seg oppdatert på en enkelt plattform.

Ved å innføre kvalitetstrening blant de ansatte – med LMS365 – gjennom den sikre og sammenkoblede Microsoft Teams plattformen, kan din organisasjon enkelt lagre alle viktige dokumenter og informasjon på en plass slik at de er tilgjengelig for dine ansatte når de trenger det.

LAST NED E-BOKEN: Hvordan holde seg produktiv når man jobber utenfor bedriften

Er du klar for å takle den økende trenden med arbeid utenfor bedriften?

De fleste organisasjoner prøver fortsatt å bli vant med denne nye utfordringen, og mange av dem bruker bare denne løsningen når det er absolutt nødvendig.

I denne e-Boken, presenterer vi viktige tilnærmingsmetoder og verktøy for å få mest ut av arbeid utenfor bedriften.