HR administrasjon

Få full fleksibilitet for alle arbeidsmetoder

Å skape et fleksibelt og samarbeidende arbeidsmiljø – som virkelig endrer de mange forskjellige arbeidsmetodene innen en organisasjon – er en viktig oppgave. For HR avdelingen på lik linje som resten av firmaets ytelse.

De ansatte bruker mindre tid på kontoret og mer tid på å jobbe utenfor bedriften – på sine egne vilkår. Som et resultat av dette, begynner fleksible arbeidsløsninger å bli den nye normalen i samfunnet. Denne endringen skaper ikke bare lykkeligere og mer produktive ansatte – den skaper også et økende behov for mer samarbeid med digitale læringsverktøy.

Legg til LMS365 til din kjente Microsoft Teams plattform

Vi kjenner alle til problemene som oppstår når man introduserer nye eksterne plattformer. Som en del av Office Suite, tilbyr Microsoft Teams en kraftig samarbeidsplattform med muligheten for å chatte, ha møter på nett, og dele sitt eget materiale – alt på ett sted.

Og med LMS365, kan du til og med legge til en fullstendig læringsadministrerende løsning til din kjente Office365 plattform. Som du ser, er LMS365 den eneste læringsplattformen som kan integreres med Office365 og Microsoft Teams, noe som gjør det enklere å tilpasse læringsopplevelser med dine ansattes daglige arbeidsrutiner og oppgaver. Med andre ord: Hele organisasjonen din får den læringen de trenger uten å gå bort fra Microsoft Teams.


Lær hvor som helst, når som helst, og på en hvilken som helst enhet

LMS365 samkjører din brukers læringsopplevelse med deres daglige arbeidsoppgaver. Uansett om de foretrekker å jobbe fra Microsoft Teams, Sharepoint Online, eller Outlook med bruk av laptop, stasjonær PC, smarttelefon eller nettbrett, vil brukerne dine kunne lære ved å bruke eksisterende og kjente systemer.

 

 

Følg med og rapporter læringsutviklingen med LMS365 og Microsoft Power BI

PERSONLIG DATA

Lag dine egne personlige rapporter og oversikter

Lag dine egne interaktive, visuelle oversikter og rapporter, som er satt opp for dine behov. LMS365 integreres med Power BI som gjør det enkelt å holde kontroll over din spesifikke data og hvordan den vises og deles.

FORHÅNDSLAGDE MALER

Presenter treningsinformasjon effektivt på kort tid

LMS365 har forhåndslagde Power BI oversikter som sikrer at du motta rapporter underveis i treningsprosessen. Forståelse av læringsinformasjon, rapportering til styret, og mye mer, med bare et par tastetrykk.

LÆRINGSUTVIKLING

Forbedre innhold basert på læringsinformasjon

Lær fra selve brukerne. Analyser ditt innhold og hold deg informert om områder der ansatte trenger mer trening. Gjør endringer basert på ekte informasjon og forbedre læringsopplevelsen.

Bestill en 1:1 demo

Prøv LMS365 eller la våre eksperter vise deg fordelene.

Sammenlign resultatene fra din opplæring

Analyser, lær, og forbedre din trening med LMS365.

Øk tilfredsstillelse og effektivitet av trening

Å kunne følge med på og rapportere læringsutviklingen er viktig i de fleste organisasjoner. Siden L&D grupper er ansvarlig for å nøyaktig rapportere effektiviteten til deres treningsprogram, og å ha tydelig informasjon om ansatte, er det viktig at alt blir ført opp i et forståelig format og gir en oversikt over hele treningseffekten.

Ved å innføre pålitelig og fremhevet informasjonanalyser til din læringsplattform, kan du lære fra dine brukere om hvordan du best kan forbedre ditt treningsprogram og innhold.

LAST NED E-BOKEN: Hvordan holde seg produktiv når man jobber utenfor bedriften

Er du klar for å takle den økende trenden med arbeid utenfor bedriften?

De fleste organisasjoner prøver fortsatt å bli vant med denne nye utfordringen, og mange av dem bruker bare denne løsningen når det er absolutt nødvendig.

I denne e-Boken, presenterer vi viktige tilnærmingsmetoder og verktøy for å få mest ut av arbeid utenfor bedriften.