Gode nyheter for IT

Utnytt det fulle potensialet til din eksisterende Microsoft plattform

Å investere i nye systemer kan forårsake mer vanskeligheter og hodebry i IT avdelingen – siden de krever separat infrastruktur og administrasjon. For ikke å nevne timesvis med treningstimer og brukerstøtte.

Med LMS365 vil du kunne utnytte din nåværende Microsoft 365 infrastruktur for å få en fullverdig løsning på arbeidsopplæring som vil tilpasse seg dine behov over tid. Problemfri og rask tilpassing hos brukerne samtidig som du er i full kontroll.

 

Du kan enkelt legge til LMS365 til din nåværende infrastruktur

LMS365 er den eneste læringsplattformen som kan integreres med Microsoft 365. Uansett om brukerne dine foretrekker å jobbe med Microsoft Teams, SharePoint Online, eller Outlook ved å bruke laptop, stasjonær PC, smarttelefon eller nettbrett, vil du styrke deres arbeidsopplæring ved å bruke eksisterende og kjente systemer.

Det er derfor LMS365 er den eneste læringsplattformen som fullstendig tilrettelegger de ansattes læringsopplevelse med deres daglige arbeidsoppgaver. Og med LMS365, vil du ha fullstendig kontroll over læringen i løpet av få dager på din eksisterende Microsoft 365 plattform

Utnytt det fulle potensialet til din eksisterende Microsoft plattform på en enkel måte

SHAREPOINT ONLINE

Gjør læring en del av ditt digitale kontor

LMS365 er den eneste løsningen laget som et tilleggsprogram kjørt fra en ekstern server for Microsoft 365 og Azure som transformerer det eksisterende Microsoft 365 miljøet til en kraftig LMS.

MICROSOFT TEAMS

Transformer Microsoft Teams opplevelsen

Microsoft Teams er det nye samlingsstedet for samarbeid. Legg til LMS365 og få en samarbeidende læringsopplevelse som ansatte har tilgang til uten å måtte bytte programvare.

AZURE ACTIVE DIRECTORY

Få det meste ut av din eksisterende brukerinformasjon

Som en del av Microsoft 365, utnytter LMS365 seg av AAD (Azure Active Directory), Office Groups og Teams. Administratorer får fordelene med eksisterende AAD grupper for å hente inn et spesifikt publikum til spesifikke treningskurs.

Bestill 1:1 demo

Prøv LMS365 eller la våre eksperter vise deg fordelene.

Jobb smartere med din eksisterende teknologi

Utnytt det fulle potensialet til Microsoft 365 med LMS365.

Full brukerkontroll med enkel og sikker tilgang

Siden LMS365 tilbyr sømløs integrering med alle Microsoft programmene, inkludert Azure Active Directory, vet den nøyaktig hvem brukerne dine er ved å fremheve profilinformasjon som arbeidstittel, avdeling, og formann, for å bestemme treningsbehov for hver bruker. I tillegg trenger ikke brukerne å logge inn på et annet system eller huske andre opplysninger takket være den ene innloggingen.

LAST NED E-BOKEN: Hvordan holde seg produktiv når man jobber utenfor bedriften

Er du klar for å takle den økende trenden med arbeid utenfor bedriften?

De fleste organisasjoner prøver fortsatt å bli vant med denne nye utfordringen, og mange av dem bruker bare denne løsningen når det er absolutt nødvendig.

I denne e-Boken, presenterer vi viktige tilnærmingsmetoder og verktøy for å få mest ut av arbeid utenfor bedriften.