Utnytt ditt digitale potensiale

Få full utnyttelse av din investering i Office 365 og Microsoft Teams

Det er enkelt å se at vår verden beveger seg mer og mer over på det digital. Virksomheter styrkes og oppfordres til å gjøre en innsats mot å transformere sin virksomhet til det digitale for å forbedre ytelse i dette fartsfylte arbeidsmiljøet.

Deler av transformasjonen til en mer digital arbeidsplass inkluderer å skape et fleksibelt arbeidsmiljø basert på riktige digitale verktøy. Samarbeidende verktøy som omfavner det faktumet at å jobbe utenfor bedriften raskt begynner å bli den nye normalen. Som et resultat av dette, fylles markedet opp med verktøy som lover vellykket kommunikasjon og samarbeid.

Men, vi kjenner alle til problemene som assosieres med å introdusere nye eksterne plattformer. Selv om potensialet er enkelt, kan det være en tung og ofte problematisk prosess å overtale ansatte til å endre deres daglige vaner.


Legg til LMS365 til din kjente samarbeidsplattform

Som en del av Office suit, tilbyr Microsoft Teams en kraftig samarbeidsplattform med muligheten til å chatte, ha møter på nett, og dele materiale skapt ved å bruke din favoritt Office suite – alt på en plass.

Og med LMS365 kan du nå legge til en komplett løsning for å administrere arbeidsopplæring til din kjente Microsoft 365 plattform – og få fullstendig tilgang på kort tid. Som vi har nevnt, er LMS365 den eneste læringsplattformen som kan integreres i Microsoft 365 og Microsoft Teams – som gjør det enklere å tilpasse dine ansattes læringsopplevelser med deres daglige arbeidsoppgaver.

Skap en engasjerende læringsopplevelse i Microsoft Teams

LÆR MENS DU JOBBER

Utvid kunnskapen din i ditt daglige miljø

Bedriftsopplæring bør ikke lenger bli sett på som et sluttpunkt, men heller som en kontinuerlig prosess. Gjør læring en integrert del av dine ansattes hverdagslige arbeid – tilgjengelig når som helst, hvor som helst, og på en hvilken som helst enhet.

SAMKJØRT ARBEIDSPLASS

Kommuniser, hjelp, og lær fra hverandre

Brukere kan dele individuelle kurs på en spesifikk tråd, eller legge til trening som faner innen kanalen der alle medlemmer kan samarbeide og hjelpe hverandre gjennom læringsprosessen.

BLANDET LÆRING

Trening på nett og i klasserom på ett sted

Ved å kombinere den direkte samhandlingen innen gruppen – kan LMS365 tilby møter, chatter, og videoer – innen bedriftens trening, samt en fullstendig og fleksibel læringsopplevelse i Microsoft Teams.

Bestill en 1:1 demo

Prøv LMS365 eller la våre eksperter vise deg fordelene.

Styrk dine ansatte gjennom læring

LMS365 fakta og høydepunkter på 45 sekunder

Gjør læringsopplevelsen til en del av ditt daglige arbeidsmiljø

LMS365 introdusere eLæring til det vanlige klasserommet, for å trene, styrke og engasjere dine ansatte, alt på den strømlinjebaserte Microsoft Teams plattformen. Ved å implementere kvalitets arbeidsopplæring – med LMS365 – inn i den sikre og sammenkoblede Microsoft Teams plattformen, kan organisasjonen din enkelt lagre viktige dokumenter og informasjon på en plass slik at det er tilgjengelig for dine ansatte når de trenger det.

Styrk dine ansatte gjennom læring. Hvor som helst, når som helst, og fra en hvilken som helst enhet.

LAST NED E-BOKEN: Hvordan holde seg produktiv når man jobber utenfor bedriften

Er du klar for å takle den økende trenden med arbeid utenfor bedriften?

De fleste organisasjoner prøver fortsatt å bli vant med denne nye utfordringen, og mange av dem bruker bare denne løsningen når det er absolutt nødvendig.

I denne e-Boken, presenterer vi viktige tilnærmingsmetoder og verktøy for å få mest ut av arbeid utenfor bedriften.