Human Resource Management

Fuld fleksibilitet til alle arbejdsformer

Det er vigtigt at skabe et fleksibelt og kollaborativt arbejdsmiljø – et miljø der virkelig omfavner alle de mange forskellige arbejdsformer i en organisation. Det gælder ikke kun for HR-afdelingen, men for hele virksomheden og dens resultater.

Medarbejdere bruger mindre tid på kontoret og mere tid på eksterne arbejdspladser, hvorfra de selv styrer arbejdsdagen. Som resultat er fleksible arbejdsforhold hurtigt ved at være den nye normal. Denne forandring giver ikke blot glade og effektive medarbejdere, men skaber også et voksende behov for flere fælles, digitale e-læringsværktøjer.

Tilføj LMS365 til den eksisterende Microsoft Teams platform

Vi kender alle udfordringerne, når vi introduceres til nye eksterne platforme. Microsoft Teams er en del af Office Suite og en stærk fælles platform, hvor der kan chattes, afholdes online møder og deles materialer og præsentationer ét sted. Med LMS365 har du desuden muligheden for at udvide den eksisterende Microsoft 365 platform med en komplet e-læringsløsning for ledelsen.

Faktisk er LMS365 den eneste e-læringsplatform, der kan integreres med Microsoft 365 og Microsoft Teams – du kan således sammenkøre dine medarbejderes e-læring med deres daglige arbejdsopgaver. Med andre ord: Hele din virksomhed kan uddanne sig på ét sted og via én fælles platform.


Adgang til e-læring hvor som helst, når som helst og på alle enheder

LMS365 tilpasser brugernes e-læring med deres daglige arbejdsopgaver. Uanset om de foretrækker at arbejde i Microsoft Teams, SharePoint Online, eller Outlook ved brug af deres stationære eller bærbare computer, mobiltelefon eller tablet, så er de i stand til at uddanne sig ved hjælp af systemer, de allerede kender.

 

 

Få indblik i hvordan RealFoundations bruger LMS365 til global læring

Overblik & afrapportering af fremskridt med LMS365 og Microsoft Power BI

TILPAS DATA

Skab brugertilpassede rapporter og betjeningspaneler

Skab interaktive visuelle betjeningspaneler og rapporter, som er tilpasset til din virksomheds behov. LMS365 har Power BI integreret, så det er nemt at styre  specifikke data, og hvordan de vises og deles.  

FÆRDIGLAVEDE SKABELONER

Hurtigt og effektivt overblik over e-læringsdata

LMS365 færdige Power BI betjeningspaneler giver dig rapporter efterhånden, som uddannelsesprocessen er i gang. Få  e-læringsdata og ledelsesrapporter med nogle enkelte klik.  

LÆRINGSFREMSKRIDT

Forbedret indhold på baggrund af e-læringsdata

Lær fra brugerne. Analyser materialets indhold og få information om områder, hvor medarbejderne har brug for mere uddannelse.  Udarbejd handlinger på baggrund af reelle data og gør e-læringsoplevelsen bedre.  

Book 1:1 demo

Prøv LMS365 eller lad vores eksperter vise dig fordelene.

Mål resultaterne af din e-læringsindsats

Analyser, lær og forbedre din undervisning med LMS365.

Få tilfredse brugere og et større udbytte af undervisningen

For mange virksomheder er det vigtigt at kunne følge og måle fremskridtene i forbindelse med e-læring. For L&D teams er det vigtigt og nødvendigt på baggrund af medarbejderdata at kunne rapportere uddannelsesprogrammernes effektivitet på en klar og forståelig måde. Ved at indarbejde fortrolige og udvidede dataanalyser i e-læringsplatformen, kan du følge med i træningsprogrammets forløb og hvordan indhold evt. forbedres.

DOWNLOAD E-BOG: Sådan forbliver jeg effektiv, når jeg arbejder fra en ekstern arbejdsplads

Er du klar til at acceptere et stigende antal medarbejdere, der arbejder fra eksterne kontorer?

For mange virksomheder er eksterne arbejdspladser stadig noget, der er nyt  og ikke sat i system. Denne e-Bog guider dig og din organisation til, hvordan I kan omfavne arbejde på distancen og få mest muligt ud af de fleksible arbejdsforhold.