Förvaltning av mänskliga resurser

Släpp loss full flexibilitet för alla arbetsstilar

Att skapa en flexibel och samarbetsvillig arbetsmiljö – som verkligen omfattar de många olika arbetsstilarna i en organisation – är en avgörande uppgift. För HR-avdelningen såväl som för företagets totala resultat.  

Anställda tillbringar mindre tid på kontoret och mer tid att arbeta på distans på sina egna villkor. Som ett resultat blir flexibla arbetsarrangemang snabbt det nya normala. Denna omvandling skapar inte bara gladare och mer produktiva medarbetare – den skapar också ett växande behov av mer samarbetsverktyg för digitala inlärningar.  

Lägg till LMS365 till din välkända Microsoft Teams-plattform

Vi vet alla svårigheterna med att införa nya externa plattformar. Som en del av Office-sviten tillhandahåller Microsoft Teams en kraftfull samarbetsplattform med möjlighet att chatta, ha online-möten och dela skapat material – allt på ett ställe.    

Och med  LMS365 kan du till och med lägga till en komplett lösning för  inlärningshantering i din välbekanta Microsoft 365-plattform. Du förstår, LMS365 är den enda inlärningsplattformen som kan integreras i Microsoft 365 och Microsoft Teams – anpassa dina anställdas inlärningsupplevelse till deras dagliga arbetsbelastning och uppgifter. Med andra ord: Hela organisationen får lära sig utan att lämna Microsoft Teams.  


Aktivera lärande var som helst, när som helst och på alla enheter

LMS365 anpassar användarnas inlärningsupplevelse till deras dagliga arbetsbelastning och uppgifter. Oavsett om de föredrar att arbeta från Microsoft  Teams, SharePoint Online eller Outlook med hjälp av sin bärbara dator, stationära dator, mobiltelefon eller surfplatta, är dina studerande behöriga att lära sig att använda befintliga och bekanta system.  

 

 

Spåra och rapportera inlärningsprocesser med LMS365 och Microsoft Power BI

ANPASSA DATA

Skapa anpassade rapporter och instrumentpaneler

Skapa interaktiva, visuella instrumentpaneler och rapporter som är anpassade efter dina behov. LMS365 integreras med Power BI vilket gör det enkelt att ta hand om dina specifika data och hur de visas och delas.  

FÄRDIGA MALLAR

Presentera träningsdata effektivt på nolltid

LMS365 har färdiga Power BI-instrumentpaneler för att säkerställa att du får rapporter när träningsprocessen är igång. Förstå de studerandes data, rapportera till ledningen och mycket mer med bara några klick.  

DE STUDERANDES FRAMGÃ…NG

Förbättra innehållet baserat på de studerandes data

Lär dig av användarna själva. Analysera ditt innehåll och håll dig informerad om områden där de anställda behöver ytterligare utbildning. Vidta åtgärder baserade på  verklig data och förbättra de studerandes upplevelse.  

Boka demo 1:1

Testa LMS365 eller låt våra experter visa dig fördelarna.

Mät resultatet av dina stora inlärningsinsatser

Analysera, lär och förbättra din träning med LMS365.

Öka tillfredsställelsen och effektiviteten i utbildningen

Att kunna spåra och rapportera framsteg i inlärningen är nyckeln i de flesta organisationer. Eftersom L&D-team är ansvariga för att exakt rapportera effektiviteten i deras utbildningsprogram, är det nödvändigt att ha anställdas data i ett tydligt, förståeligt format och underbygga utbildningens effektivitet som helhet.  

Genom att integrera pålitliga, förbättrade dataanalyser i din inlärningsplattform kan du lära av dina användare om hur du bäst kan förbättra dina utbildningsprogram och innehåll.  

LADDA NER E-BOK: Hur du kan vara produktiv när du arbetar på distans

Är du redo att anta den stora ökningen av antalet fjärrarbetare?

De flesta organisationer befinner sig fortfarande i ett tidigt skede och hanterar fjärrarbetet på ett mycket ad hoc-sätt. I denna e-bok presenterar vi viktiga metoder och verktyg för att få  ut det mesta av fjärrarbetet.