Fantastiska nyheter för IT

Släpp loss hela potentialen för din befintliga Microsoft-plattform

Att investera i nya fristående system kan orsaka mer komplexitet – och huvudvärk på IT-avdelningen – eftersom de kräver separat infrastruktur och administration. För att inte tala om timmar av användarutbildningar och support.

Med LMS365 kan du utnyttja din nuvarande Microsoft 365-infrastruktur till en fullständig inlärningslösning som kommer att skalas och anpassas efter dina behov över tid. Problemfri med snabb användaranpassning, medan du har full kontroll.  

 

Lägg bara till LMS365 till din nuvarande infrastruktur

LMS365 är den enda inlärningsplattformen som kan integreras i Microsoft 365. Oavsett om de föredrar att arbeta i Microsoft Teams, SharePoint Online eller Outlook med hjälp av sin bärbara dator, stationära  daator, mobiltelefon eller surfplatta, är dina studerande behöriga att lära sig att använda befintliga och bekanta system.  

Därför är LMS365 den enda inlärningsplattformen som helt anpassar anställdas inlärningsupplevelse till deras dagliga arbetsbelastning och uppgifter. Och med LMS365 kommer du att ha en komplett lösning för inlärningshantering igång på några dagar på din befintliga Microsoft 365-plattform.  

Utnyttja din befintliga Microsoft-plattform utan problem

SHAREPOINT ONLINE

Gör inlärning till en del av din digitala arbetsyta

LMS365 är den enda lösningen som byggs som ett leverantör-tillägg för Microsoft 365 och Azure  som omvandlar den befintliga Microsoft 365-miljön till en kraftfull LMS.  

MICROSOFT TEAMS

Förvandla upplevelsen av Microsoft Teams

Microsoft Teams är det nya navet för samarbete. Lägg till LMS365 och få en samarbetande inlärningsupplevelse som anställda kan komma åt utan att behöva ändra applikation.  

AZURE ACTIVE DIRECTORY

Få ut mesta möjliga av dina befintliga användardata

Som en del av Microsoft 365 använder LMS365 AAD (Azure  Active Directory), Office Groups och Teams. Administratörer kan dra fördel av befintliga AAD-grupper för att registrera specifika målgrupper till specifika utbildningskurser.  

Boka demo 1:1

Testa LMS365 eller låt våra experter visa dig fördelarna.

Arbeta smartare med din befintliga teknik

Utnyttja hela potentialen hos Microsoft 365 med LMS365.

Full användarkontroll uppfyller enkel och säker åtkomst

Eftersom LMS365 ger sömlös integration med hela Microsoft-stacken, inklusive  Azure  Active Directory, vet den exakt vem dina användare är genom att utnyttja profilinformation  som jobb, avdelning och chef för att bestämma utbildningsbehov för varje användare. Dessutom behöver användare inte logga in på ett annat system eller komma ihåg olika referenser tack vare en enda inloggning.  

LADDA NER E-BOK: Hur du kan vara produktiv när du arbetar på distans

Är du redo att anta den stora ökningen av antalet fjärrarbetare?

De flesta organisationer befinner sig fortfarande i ett tidigt skede och hanterar fjärrarbetet på ett mycket ad hoc-sätt. I denna e-bok presenterar vi viktiga metoder och verktyg för att få  ut det mesta av fjärrarbetet.