Udnyt dit fulde digitale potentiale

Få allermest ud af din investering i Microsoft 365 & Microsoft Teams

 

Det er tydeligt, at vores verden bevæger sig i en mere og mere digital retning. Virksomheder er nødt til at gøre deres aktiviteter digitale for at skabe bedre resultater i et arbejdsmiljø, der hele tiden forandrer sig.

En del af forvandlingen til digital arbejdsplads  inkluderer  at skabe et fleksibelt arbejdsmiljø, som er  baseret på de rette digitale  værktøjer. Kollaborative værktøjer der  kan understøtte det  faktum,  at  eksterne arbejdspladser er ved at blive den nye normal. Som  resultat  findes der nu en række løsninger på markedet, der lover en  velfungerende  kommunikation og et  tæt  samarbejde.  

Dog kender vi alle  til  de vanskeligheder, der kan opstå i forbindelse  med introduktionen af nye eksterne platforme. Selvom det er nemt  at se potentialet, så kan det være en lang og svær proces at  ændre  på medarbejdernes vaner i dagligdagen.  


Tilføj LMS365 til din eksisterende samarbejdsplatform

Som del af Office suiten giver Microsoft Teams en stærk platform for et  online samarbejde med mulighed for at chatte, afholde online  møder og dele materialer i Office    det hele  på ét sted.  Og med LMS365 kan du endda indarbejde en komplet  e-læringsløsning i din eksisterende Microsoft 365 platform – og  have den oppe at køre på  kort  tid.

Faktisk er LMS365 den eneste  e-læringsplatform, der kan integreres med Microsoft 365 og Microsoft  Teams, så dine medarbejderes  e-læringsproces  kan blive sammenkørt med  deres  daglige arbejdsopgaver.  

Uddan og motiver dine medarbejdere via Microsoft Teams

GØR E-LÆRING TIL EN DEL AF DET DAGLIGE ARBEJDE

Få adgang til e-læring i løbet af arbejdsdagen

Uddannelse og  e-læring  i virksomheden skal ikke længere ses som  et forløb, der  afsluttes, men som en kontinuerlig proces. Gør  e-læring  til en  integreret del af medarbejdernes  daglige arbejde – tilgængeligt når  som helst, hvor som helst og på enhver enhed.  

FÆLLES ARBEJDSOMRÅDE

En platform til vidensdeling og samarbejde

Brugere kan dele individuelle kurser i en tråd eller tilføje  uddannelsesmateriale  på en kanal,    alle medlemmer kan samarbejde og  hjælpe hinanden i løbet af  e-læringsprocessen  

BLANDET LÆRING

Online og fysisk undervisning på ét sted

LMS365 giver en komplet og fleksibel læringserfaring i Microsoft  Teams ved at kombinere den direkte interaktion i et team – møder,  chat og videoer – med virksomhedens  uddannelser.  

Book 1:1 demo

Prøv LMS365 eller lad vores eksperter vise dig fordelene

Styrk dine medarbejderes kompetencer gennem e-læring

LMS365 fakta og højdepunkter på 45 sekunder

Gør e-læring til en del af den daglige arbejdsdag

LMS365 forbinder e-læring og  traditionel  undervisning i et uddannelseslokale,  så dine medarbejdere via Microsoft Teams platform kan blive undervist,  forbedre deres kompetencer og arbejde sammen.  Ved med LMS365 at implementere  medarbejdertræning af høj kvalitet  på    Microsoft Teams platform, kan din virksomhed nemt  opbevare vigtige dokumenter og informationer på ét sted, hvor alle  medarbejdere har adgang til dem, når de har brug for dem.  Styrk dine medarbejderes kompetencer  via  e-læring. Hvor som helst, når som helst  og på enhver enhed.  

DOWNLOAD E-BOG: Sådan forbliver jeg effektiv, når jeg arbejder fra en ekstern arbejdsplads

Er du klar til at acceptere et stigende antal medarbejdere, der arbejder fra eksterne kontorer?

For mange virksomheder er  eksterne arbejdspladser  stadig  noget, der er  nyt  og ikke sat i system. Denne e-Bog guider dig og din organisation til hvordan I kan omfavne arbejde på distancen og få mest muligt ud af de fleksible arbejdsforhold.