Utnyttja din digitala potential

Släpp loss den fulla potentialen för din investering i Microsoft 365 och Microsoft Teams

Det är enkelt att se att vår värld går mer och mer mot det digitala. Företag bemyndigas och uppmuntras starkt att anstränga sig för att transformera sin verksamhet digitalt för bättre prestanda i denna snabba arbetsmiljö.  

En del av omvandlingen till en mer digital arbetsplats inkluderar att skapa en flexibel arbetsmiljö baserad på rätt uppsättning digitala verktyg. Samarbetsverktyg som omfattar det faktum att arbeta på distans snabbt blir det nya normala. Som ett resultat är marknaden nu full av verktyg som lovar framgångsrik kommunikation och samarbete.  

Dock vet vi alla svårigheterna med att införa nya externa plattformar. Även om potentialen kan vara en enkel, kan det vara både en lång och ofta misslyckad process att övertyga medarbetare att ändra sina vardagliga vanor.  


Lägg till LMS365 till din välbekanta samarbetsplattform

Som en del av Office-sviten erbjuder Microsoft Teams en kraftfull samarbetsplattform med möjlighet att chatta, ha online-möten och dela material skapat med din favorit Office-svit. Allt på ett och samma ställe.  

Och med LMS365 kan du till och med integrera en komplett lösning för inlärningshantering i din bekanta Microsoft 365-plattform – och få igång den på nolltid. Du förstår, LMS365 är den enda inlärningsplattformen som kan integreras i Microsoft 365 och Microsoft Teams – anpassa dina anställdas inlärningsupplevelse till deras dagliga arbetsbelastning och uppgifter.  

Skapa en engagerande inlärningsupplevelse i Microsoft Teams

LÄR INOM ARBETSFLÖDET

Få tillgång till lärande i din dagliga miljö

Företagsinlärning bör inte längre ses som en slutpunkt utan som en kontinuerlig process. Gör inlärningen till en integrerad del av en anställdas vardagliga arbetsflöde – tillgänglig när som helst, var som helst och på alla enheter.  

EN SAMARBETANDE ARBETSPLATS

Interagera, hjälpa och lära av varandra

Användare kan dela enskilda kurser inom en specifik konversationstråd eller lägga till utbildning som flikar i en kanal, där alla medlemmar kan samarbeta och hjälpa varandra under hela inlärningsprocessen.  

BLANDAD INLÄRNING

Online- och klassrumsutbildning på ett ställe

Genom att kombinera den direkta interaktionen i teamet – möten, chatt och videor – med företagets utbildning ger LMS365 en komplett och flexibel inlärningsupplevelse i Microsoft Teams.  

Boka demo 1:1

Testa LMS365 eller låt våra experter visa dig fördelarna.

Stärk dina medarbetare genom lärande

LMS365 fakta och höjdpunkter på 45 sekunder

Gör inlärningsupplevelsen till en del av ditt dagliga arbetsflöde

LMS365 ansluter  eLearning  och klassrumsutbildning för att utbilda, stärka och engagera dina anställda, allt på den effektiviserade Microsoft Teams-plattformen. Genom att implementera kvalitetsutbildning för anställda – med LMS365 – i den säkra och sammankopplade Microsoft Teams-plattformen, kan din organisation enkelt lagra viktiga  dokument och detaljer allt på ett ställe så att de är tillgängliga för dina  anställda när de behöver dem.  Stärk dina medarbetare genom lärande. Var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.  

LADDA NER E-BOK: Hur du kan vara produktiv när du arbetar på distans

Är du redo att anta den stora ökningen av antalet fjärrarbetare?

De flesta organisationer befinner sig fortfarande i ett tidigt skede och hanterar fjärrarbetet på ett mycket ad hoc-sätt. I denna e-bok presenterar vi viktiga metoder och verktyg för att få  ut det mesta av fjärrarbetet.