Stärk ditt företag

Släpp loss och stärk din personal genom att lära er

Förbättra kommunikationen och samarbetet i hela din organisation och öka anställdas produktivitet – allt med hjälp av LMS365 och Microsoft Teams.  

Som chef har du en betydande inverkan på din företagskultur, kunskapsdelning, samarbete och engagemang från dina anställda – och därför på hur ditt företag presterar. Att bygga en stark inlärnings- och samverkanskultur som främjar öppen kunskapsdelning bland anställda kan vara svårt utan rätt verktyg.

Möjliggör för din arbetskraft att lära sig utan att lämna Microsoft Teams

Microsoft Teams är en digital plattform som har revolutionerat i hur företag i den digitala åldern arbetar, ansluter och lär sig. Verktyget tar det fysiska arbetsområdet till  onlineutrymmet, vilket tillåter  dig att sömlöst integrera dina mest värdefulla verktyg för att skapa det bästa navet för lagarbete.  

Ett av de mest värdefulla verktygen som kan integreras i Microsoft Teams är LMS365 – en modern, molnbaserad inlärningsplattform för den moderna digitala arbetsplatsen. LMS365 ansluter  eLearning  och klassrumsutbildning för att utbilda, stärka och engagera dina anställda, allt på den effektiviserade Microsoft Teams-plattformen.  

Skapa en engagerande inlärningsupplevelse i Microsoft Teams

LÄR INOM ARBETSFLÖDET

Få tillgång till lärande i din dagliga miljö

Företagsinlärning bör inte längre ses som en slutpunkt utan som en kontinuerlig process. Gör inlärningen till en integrerad del av en anställdas vardagliga arbetsflöde – tillgänglig när som helst, var som helst och på alla enheter.  

EN SAMARBETANDE ARBETSPLATS

Interagera, hjälpa och lära av varandra

Användare kan dela enskilda kurser inom en specifik konversationstråd eller lägga till utbildning som flikar i en kanal, där alla medlemmar kan samarbeta och hjälpa varandra under hela inlärningsprocessen.  

BLANDAD INLÄRNING

Online- och klassrumsutbildning på ett ställe

Genom att kombinera den direkta interaktionen i teamet – möten, chatt och videor – med företagets utbildning ger LMS365 en komplett och flexibel inlärningsupplevelse i Microsoft Teams.  

Boka demo 1:1

Testa LMS365 eller låt våra experter visa dig fördelarna.

Gör dig redo för den digitala omvandlingen

Träna, stärk och engagera dina anställda med LMS365.

Håll dina anställda anslutna och stärkta

Microsoft Teams tar med sig det fysiska arbetsområdet till onlineutrymmet. Och tillsammans med LMS365 kan de anställda lära sig, interagera  och hjälpa varandra genom hela inlärningsprocessen – så att de kan växa och ansluta via en enda plattform.  

  Genom att implementera kvalitetsmedarbetarutbildning – med LMS365 – genom den säkra och sammankopplade Microsoft Teams-plattformen, kan din organisation enkelt lagra viktiga dokument och detaljer allt på ett ställe så att de är tillgängliga  för dina anställda när de behöver dem.  

LADDA NER E-BOK: Hur du kan vara produktiv när du arbetar på distans

Är du redo att anta den stora ökningen av antalet fjärrarbetare?